Pretpraznična žurka Kulturnog centra "Stereo Banana" u Zanzibar baru

Završetak uspešne 2019. godine Kulturni centar "Laza Kostić" će obeležiti brojnim programima za decu, ali i prednovogodišnjom žurkom u klubu "Zanzibar" koja je namenjena prvenstveno mladima i svima koji se tako osećaju.

Niški duo STEREO BANANA nastupiće u petak, 20. decembra 2019. godine u pomenutom somborskom klubu "Zanzibar".

Žurka će početi u 22 časa, a karte će se prodavati na ulazu po ceni od 500 dinara (u cenu je uključena konzumacija - piće po izboru).


Stereo Banana je rodonačelnik novog žanra u muzici zvanog kungfuzija i nadaju se da će jednog dana u udžbeniku za muzičku kulturu da dobiju barem pasus.
Intergalaktička kaznena ekspedicija Stereo Banana, koju čine Nemus i Naopak, je pre četiri proleća izbacila svoj debi album pod nazivom naziv "Šijemo sambu" i u muzičku orbitu ih je lansirao singl "Da li vi masturbirate pred grada?". Prvog dana jeseni 2015. godine izašao je njihov drugi album pod imenom "Munje nebjeske".
Njemu je prethodio singl "Melem", koji je završio na prvom mestu MTV liste “Domaćica”.
Sa albuma “Munje Nebjeske”, najviše ih je proslavila pesma “Nemoj da znojiš tehniku”, zbog koje su u štampi stekli epitet “domaćih Chemical Brothers”.
Spot ovu pesmu, koju je kao i većinu njihovih video uradaka režirao i montirao Miša Ignjatoviić, dobitnik je nagrade za najbolju montažu na ovogodišnjem Split Spot festivalu.
Eksplozivni niški dvojac gruva već duži niz godina, a samo prošle godine su nastupali na brojnim festivalima, kao što su EXIT, LoveFest, Seasplash, Backyard Art, Regius , Belgrade Beer Fest…

FB stranica: https://www.facebook.com/stereobanana

YouTube kanal: https://www.youtube.com/user/stereobananarecords/
Official site: http://www.stereobanana.com

Poslušajte novi singl Vodokradice:
https://www.youtube.com/watch?v=ujM4ggk9Qd8

Share this article

Kontakt info

Poslednje vesti